Meest recente artikelen

Trend: infused waters

Probeer deze waters-met-een-smaakje

Trend: infused waters Artikel

Water drinken is belangrijk - maar soms wil je wel eens iets drinken met een smaakje. Probeer dan eens een infused water: voeg fruit, groenten en/of kruiden toe en laat een tijdje trekken in de koelkast. Superverfrissend!

1,5 à 2 liter water per dag zou je moeten drinken. Maar veel mensen hebben daar moeite mee. Daarom is het een goed idee je doodgewone glas water wat spannender te maken door er een smaakje aan toe te voegen. Niet uit een flesje, nee, maar de smaak van vers fruit of verse groenten.

Alles wat je moet doen, is een karaf vullen met water, daar groenten of fruit aan toevoegen (en probeer ook eens wat kruiden voor een 'volwassen' smaakje). Je kunt naar hartelust variëren met het fruit en de groenten die jij lekker vindt: citrusvruchten, komkommer, verse munt… Kies wel best voor biologische, onbespoten ingrediënten, en spoel ze goed voor je ze gaat verwerken. Laat het water 2 tot 4 uur infuseren – best in de koelkast. Daarna vul je een glas met ijsblokjes en giet je er je infused water overheen. Wedden dat je geen moeite meer hebt om je dagelijkse litertjes binnen te krijgen?

Probeer deze recepten voor infused waters

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen