Tortillarol met kruidenkaas en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tortillarol met kruidenkaas en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel hapje

bereiding
  1. 1

    Meng de roomkaas met de bieslook en de dille. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bestrijk de tortilla’s gelijkmatig met het mengsel en beleg met de plakjes gerookte zalm. Rol ze strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Verwijder de folie. Snij de tortilla’s in plakken van zowat 2 cm dik. Serveer ze op lange prikkers, als een soort lolly.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de roomkaas met de bieslook en de dille. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bestrijk de tortilla’s gelijkmatig met het mengsel en beleg met de plakjes gerookte zalm. Rol ze strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Verwijder de folie. Snij de tortilla’s in plakken van zowat 2 cm dik. Serveer ze op lange prikkers, als een soort lolly.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.