Meest recente artikelen

Snel klaar, vullend en weinig afwas: wat kan ik maken?

Het ultieme recept van Karolien

Snel klaar, vullend en weinig afwas: wat kan ik maken? Artikel

Geen tijd om te koken en op te ruimen, wél grote honger en het is ook nog ‘ns koud buiten… Wat zet je dan op tafel? Een vullend, verwarmend recept dat snel klaar is en voor weinig afwas zorgt: we vroegen het aan Karolien Olaerts.

Karolien Olaerts schreef al verschillende boeken over gezond eten en heeft een eigen podcast. Met al onze vragen over gezondheid kunnen we dus bij haar terecht. Deze keer: heb jij een vullend, verwarmend recept dat snel klaar is en voor weinig afwas zorgt?

Het antwoord van Karolien

"Deze misonoedelsoep is een persoonlijke favoriet. Heerlijk comfortfood, bomvol groenten. Door de mie mee te koken in de soep, krijgt die extra veel smaak en bespaar je afwas. Lekker en handig!"

Snel klaar én vullend: Karoliens snelle misonoedelsoep

Wil je dit recept bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.  Op zoek naar meer inspiratie? Scrol zeker verder voor nog meer snelle én vullende recepten voor koude dagen van Libelle Lekker.

Snel klaar, vullend en weinig afwas: recepten van Libelle Lekker

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Karolien Olaerts

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen