Meest recente artikelen

Hoe maak je tofoe lekker klaar?

Twee gouden tips van Karolien Olaerts

Hoe maak je tofoe lekker klaar? Artikel

Kan dat wel: lekkere tofoe klaarmaken? Karolien Olaerts legt uit dat het mogelijk is, al moet je wel steeds twee belangrijke dingen doen wanneer je gaat koken. Lees hier welke stappen je zeker niet mag overslaan.

Tofoe, smaakloos en saai? Dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Dat vertelt Karolien Olaerts ons. Bovendien deelt ze ook haar favoriete recept. 

Karolien Olaerts bedenkt niet alleen lekkere gezonde gerechtjes voor het hele gezin. Ze geeft ook antwoord op al onze kookvragen. Vandaag: hoe maak je tofoe lekker klaar?

De gouden tips van Karolien

"Als ik uit eten ga, zal ik nooit voor tofoegerechten kiezen, omdat de tofoe vaak teleurstellend saai smaakt. Maar lekkere tofoe bestaat wel degelijk! Er zijn twee musts: pers zoveel mogelijk vocht uit de tofoe en gebruik een lekkere marinade! Tofoe is een fantastische eiwitbron, rijk aan calcium en ijzer. Het is dus een heel goede keuze als vleesvervanger."

Probeer het zelf met dit recept

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel
Alles over Karolien Olaerts

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen