Meest recente artikelen

20 heerlijke recepten met zalm die je zeker eens moet uitproberen

Zalige zalm

20 heerlijke recepten met zalm die je zeker eens moet uitproberen Artikel

Lekker, slank en gezond... Hou jij ook zo van zalmgerechten? Laat je dan verleiden door deze 20 zalige recepten met zalm.

We hoeven je vast niet meer te overtuigen, maar toch een kleine ode aan de zalm voor je in onze recepten duikt. Pasta, salade, ovenschotel of sushi: de veelzijdige vis past in zowat elk gerecht. De zachte smaak combineert bovendien erg goed met heel veel ingrediënten: prei, witloof, avocado, spinazie, eieren, op een pizza of in een wrap. Roken, grillen, stomen, bakken, in de airfryer, op de barbecue of gewoon rauw… Geen bereiding die deze topper niet aankan.

Eet je gezond

Daarnaast is zalm erg gezond én slank. Het is niet alleen een goede bron van eiwitten. Er zit ook heel veel omega 3 in en de vis bevat ook belangrijke mineralen, vitamine D, vitamine B12 en fosfor. Door deze recepten met zalm te proberen kun je dus zelfs je kans op hart- en vaatziekten doen afnemen.

20 recepten met zalm om nú uit te proberen

 

Save

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen