Quiche met zalm, dille en gruyère
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met zalm, dille en gruyère

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke visquiche

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snij de zalm in reepjes.

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Vermeng ze met de zalm.

  2. 2

    Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Bak de quiches 10 minuten voor.

  3. 3

    Klop ondertussen de eieren los met de gruyère en de room. Breng op smaak met peper en een beetje zout.

  4. 4

    Verdeel de zalm over de vormpjes. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met dille.

    Zet de quiches 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snij de zalm in reepjes.

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Vermeng ze met de zalm.

  2. 2

    Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Bak de quiches 10 minuten voor.

  3. 3

    Klop ondertussen de eieren los met de gruyère en de room. Breng op smaak met peper en een beetje zout.

  4. 4

    Verdeel de zalm over de vormpjes. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met dille.

    Zet de quiches 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.