Meest recente artikelen

Dit zijn de populairste zalmrecepten

Altijd een goed plan!

Dit zijn de populairste zalmrecepten Artikel

Een lekker stukje zalm is altijd een goed idee. En dat vinden jullie blijkbaar ook, want er wordt massaal gezocht naar gerechten met zalm. Dit waren het voorbije jaar de populairste zalmrecepten.

1. Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven

Dit gerecht staat niet alleen te pronken op één bij de populairste zalmrecepten, het is ook jullie favoriete visgerecht. Want what's not to like? Zalm én kabeljauw ín een vispannetje? Wij zijn om! 

2. Zalmfilet uit de oven

Zalm is een van jullie lievelingsvisjes, maar ook alles wat in de oven wordt klaargemaakt kan op jullie goedkeuring rekenen. Geen wonder dus dat deze ovenschotel met vis heel hoog scoort.

3. Quiche met broccoli en zalm

Opnieuw drie elementen die garant staan voor succes aan tafel: hartig gebak, allemansvriend broccoli en natuurlijk je favoriete vis.

4. Lasagne met zalm en spinazie

Nog zo’n winning team met zalm. Doet het woord lasagne je al watertanden, dan zeker deze versie met de topcombinatie van zalm en spinazie.

5. Ovenschotel met zalm, spinazie en aardappelkorstje

Een ovenschotel met dit topduo mocht dan ook zeker niet ontbreken tussen jullie lievelingsgerechten. Het aardappelkorstje is de kers op de taart…

6. Hete bliksem met zalm, knolselderpuree en appel

Deze echte klassieker doet het heel goed met zalm, en dat weten jullie duidelijk te appreciëren. Goed voor een mooie zesde plaats!

7. Zalm in balsamico-honingmarinade

Zalm kun je ook heerlijk marineren. Dit is volgens jullie de lekkerste marinade voor deze vis.

8. Pasta met zalm en prei

We voelden ‘m al komen, want jullie eten niet alleen graag zalm, ook pasta doet het altijd goed. Leg ze samen op het bord en het blijft opscheppen!

9. Spaghetti carbonara met zalm en broccoli

Deze pastaklassieker met een twist kon dan ook niet onder de radar blijven. Spaghetti carbonara met het topduo zalm-broccoli? Het kwam wel erg vaak bij jullie op tafel het voorbije jaar.

10. Ovenschotel met zalm en een dikke laag spinaziepuree

Om af te sluiten nog een ovenschotel zoals het hoort: lekkere zalm met een heerlijk dikke laag puree, mét spinazie dan nog. Wij schuiven ‘m hoogstwaarschijnlijk vanavond nog eens in de oven.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen