Meest recente artikelen

Nacho's als avondmaal? Dankzij deze recepten kan het!

Van snack tot avondmaal

Nacho's als avondmaal? Dankzij deze recepten kan het! Artikel

Ben jij gek op nacho's? Dan hebben we goed nieuws voor jou: dankzij deze recepten overtuig jij al je tafelgenoten om ze nu ook als avondmaal te eten. Smakelijk!

Je kunt zo veel meer doen met nacho's dan ze simpelweg te dippen in een sausje. Zo maak je er bijvoorbeeld heerlijke snacks mee én verwerk je ze in jouw favoriete gerechten. Ontdek hier hoe je het doet.

Loaded nacho's

Dé snack die bij iedereen in de smaak valt? Loaded nacho's! Het concept is heel simpel: voeg groenten, kruiden en kaas naar smaak toe en bak de nacho's in de oven of op de barbecue. Zo lekker!

Verwerk ze in een soepje

Of je nu kiest voor een exotische Mexicaanse maaltijdsoep of een simpele tomatensoep: nachochips geven meteen die extra touch aan jouw favoriete soepje.

Maak er een ovenschotel mee

Tortillachips in een ovenschotel? Ja hoor! Nacho’s geven een zalige crunch aan al jouw ovengerechten. Probeer het zelf maar eens uit! Wij durven alvast te wedden dat dit jouw nieuw geheim ingrediënt zal worden.

Als krokante topping

Wil je jouw salade afwerken met een andere topping dan croutons? Eén antwoord: nacho’s! En ook tussen je burger zorgen ze voor een extra bite.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen