BBQ-nacho’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

BBQ-nacho’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje dat je maakt op de BBQ. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de knoflook. Plet de tomatenblokjes samen met de knoflook en wat grof zout. Giet de rode bonen af. Maak de chilipeper schoon en snij in fijne ringetjes.

  2. 2

    Leg de nacho’s in een aluminium bakje of een metalen ovenschaal. Verdeel de rode bonen over de nacho’s. Beleg met de geplette tomaat, de cheddar en eindig met de chilipeper. Dek af met aluminiumfolie en zet op de bbq tot de kaas gesmolten is. Dat duurt ongeveer 15 minuten.

  3. 3

    Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen. Bestrooi de warme nacho’s met de lente-ui en verse koriander. Besprenkel met een beetje limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de knoflook. Plet de tomatenblokjes samen met de knoflook en wat grof zout. Giet de rode bonen af. Maak de chilipeper schoon en snij in fijne ringetjes.

  2. 2

    Leg de nacho’s in een aluminium bakje of een metalen ovenschaal. Verdeel de rode bonen over de nacho’s. Beleg met de geplette tomaat, de cheddar en eindig met de chilipeper. Dek af met aluminiumfolie en zet op de bbq tot de kaas gesmolten is. Dat duurt ongeveer 15 minuten.

  3. 3

    Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen. Bestrooi de warme nacho’s met de lente-ui en verse koriander. Besprenkel met een beetje limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.