Tex-mex-burger met avocado en nacho's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tex-mex-burger met avocado en nacho's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers op een broodje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng met het gehakt, het ei, paneermeel, chilipoeder, peper en zout. Maak 4 hamburgers en zet 20 min. in de koelkast.

  2. 2

    Snij de tomaat in plakjes. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil. Snij in partjes en besprenkel ze meteen met limoensap.

  3. 3

    Bestrijk de hamburgers met olijfolie en gril ze goudbruin.

  4. 4

    Snij de broodjes open. Bestrijk de onderste helft met chilisaus en beleg met sla en tomaat. Leg er een hamburger op en partjes avocado. Werk af met chilisaus en nacho's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng met het gehakt, het ei, paneermeel, chilipoeder, peper en zout. Maak 4 hamburgers en zet 20 min. in de koelkast.

  2. 2

    Snij de tomaat in plakjes. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil. Snij in partjes en besprenkel ze meteen met limoensap.

  3. 3

    Bestrijk de hamburgers met olijfolie en gril ze goudbruin.

  4. 4

    Snij de broodjes open. Bestrijk de onderste helft met chilisaus en beleg met sla en tomaat. Leg er een hamburger op en partjes avocado. Werk af met chilisaus en nacho's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.