Recept

Mexicaanse nacho’s uit de oven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje met gehakt. Zalig met nog enkele toefjes zure room.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de avocado en verwijder de schil en de pit. Prak het vruchtvlees met een vork. Voeg het limoensap en de koriander toe en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de tomaat en snij ze in blokjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Laat de maïs en de jalapeño's uitlekken. Snij de jalapeño's in ringen.

  3. 3

    Bak het varkensgehakt goudbruin in een pan met olijfolie. Voeg er de blokjes tomaat, de cayennepeper, de komijn en het paprikapoeder aan toe. Meng goed.

  4. 4

    Doe de nacho’s in een ovenschotel, verdeel er het gehaktmengsel over, bestrooi met de cheddar en bak 5 à 7 minuten in de oven. Werk af met de maïs, de avocado, de lente-ui en de jalapeno’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mexicaanse nacho’s uit de oven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!