Nachos deluxe
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Nachos deluxe

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje voor bij het aperitief

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de blokjes pompoen in een ovenschaal, doe er de specerijen, behalve de cayennepeper, en 1 teentje geperste knoflook bij, druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Hussel alles door elkaar. Zet 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Pers het ander teentje look en bak glazig in olijfolie. Voeg het gehakt toe en kruid met het cayennepeper en zout. Voeg de tomatenblokjes en de maïs toe en laat 5 minuten sudderen.

  3. 3

    Doe de nacho's in een ovenschaal en schep er het gehaktmengsel op. Verdeel er de pompoenblokjes en de groene peper over en bestrooi met de kaas. Zet 5 minuten onder de ovengrill. Werk de nachos af met de lente-uitjes, koriander en een schep zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de blokjes pompoen in een ovenschaal, doe er de specerijen, behalve de cayennepeper, en 1 teentje geperste knoflook bij, druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Hussel alles door elkaar. Zet 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Pers het ander teentje look en bak glazig in olijfolie. Voeg het gehakt toe en kruid met het cayennepeper en zout. Voeg de tomatenblokjes en de maïs toe en laat 5 minuten sudderen.

  3. 3

    Doe de nacho's in een ovenschaal en schep er het gehaktmengsel op. Verdeel er de pompoenblokjes en de groene peper over en bestrooi met de kaas. Zet 5 minuten onder de ovengrill. Werk de nachos af met de lente-uitjes, koriander en een schep zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.