Meest recente artikelen

Mosterdsaus maken: zo doe je het

Wij tonen hoe het moet

  • Deel dit artikel:
Mosterdsaus maken: zo doe je het Artikel

Mmm, mosterdsaus! Het is een fijne toevoeging aan veel gerechten en bovendien is het helemaal niet moeilijk om een een lekkere mosterdsaus te makkelijk. Wij verzamelden onze beste tips en recepten en tonen in de video hoe het moet.

Wil jij graag een lekkere mosterdsaus maken? Goed idee! Het is een fijne toevoeging aan heel wat gerechten, makkelijk te maken en veel lekkerder dan saus uit een pakje. Met deze tips en recepten lukt het altijd.

Dit heb je nodig

  • 25 g boter
  • 25 g tarwebloem
  • 200 ml halfvolle melk
  • 1 kl wittewijnazijn
  • 1 el mosterd
  • bieslook (in ringetjes)
  • peper en zout

Mosterdsaus maken: zo doe je het

  1. Smelt de boter in een pannetje. Voeg de bloem toe en roer goed om. Laat goed heet worden.
  2. Voeg al roerend met een klopper de melk toe en laat indikken.
  3. Roer de mosterd los in de azijn, roer dit door de saus.
  4. Kruid met peper en zout en werk verder af met bieslookringetjes.

Video: mosterdsaus maken

Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo’s.

Mosterdsaus is lekker bij …

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen