Recept

Bloemkooltoast met gebakken champignons en een mosterdsausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Champignons zijn één van de favoriete groenten van Pascale Naessens. Ons Libelle Lekker team ging ermee aan de slag en bedacht deze bloemkooltoast met champignons.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool in plakken van 5 tot 8 mm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Bak 25 à 35 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak voor het mosterdsausje eerst mayonaise met de eidooier, de olie en het citroensap. Meng er de graanmosterd door.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Bak de champignons samen met de knoflook in een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg onderaan op elk bord een bloemkooltoast, beleg met gebakken champignons en serveer met de mosterdmayonaise. Werk af met peterselie en citroenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bloemkooltoast met gebakken champignons en een mosterdsausje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!