Tartaarsaus maken: zo doe je dat
Mét video
Zelf tartaarsaus maken? Da's helemaal niet moeilijk! Je hebt er slechts een handvol ingrediënten en 5 minuutjes van je tijd voor nodig. Dankzij dit stappenplan (mét video) lukt je verse tartaarsaus altijd. Wedden dat 'ie bij iedereen in de smaak valt?
Dit heb je nodig
- 6 augurkjes
- 1 el kleine kappertjes
- 1 hardgekookt ei
- 250 ml mayonaise
- 1 sjalot
- 1 el peterselie
- 1 el bieslook
- peper en zout
Tartaarsaus maken: zo doe je het
- Pel en snipper de sjalot. Snipper de kruiden en hak de augurkjes fijn.
- Pel het ei. Snij het eiwit fijn, plet de dooier.
- Meng de mayonaise met het fijngemaakte ei, de gehakte sjalot, de kruiden, de augurkjes en de kappertjes. Breng op smaak met peper en zout
In deze video tonen we stap voor stap hoe je tartaarsaus maakt
Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo’s.
De lekkerste recepten met verse tartaarsaus
Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!