Meest recente artikelen

Tartaarsaus maken: zo doe je dat

Mét video

  • Deel dit artikel:
Tartaarsaus maken: zo doe je dat Artikel

Zelf tartaarsaus maken? Da's helemaal niet moeilijk! Je hebt er slechts een handvol ingrediënten en 5 minuutjes van je tijd voor nodig. Dankzij dit stappenplan (mét video) lukt je verse tartaarsaus altijd. Wedden dat 'ie bij iedereen in de smaak valt?

Wil jij graag een heerlijke tartaarsaus maken? Goed idee! Je scoort ermee op elke barbecue en ‘t is heerlijk bij gebakken vis, frietjes, salades,… Bovendien is het makkelijk te maken en veel lekkerder dan een kant-en-klaar exemplaar. Dankzij dit stappenplan maak jij de lekkerste verse tartaarsaus in 5 minuten.

Dit heb je nodig

  • 6 augurkjes
  • 1 el kleine kappertjes
  • 1 hardgekookt ei
  • 250 ml mayonaise
  • 1 sjalot
  • 1 el peterselie
  • 1 el bieslook
  • peper en zout

Tartaarsaus maken: zo doe je het

  1. Pel en snipper de sjalot. Snipper de kruiden en hak de augurkjes fijn.
  2. Pel het ei. Snij het eiwit fijn, plet de dooier.
  3. Meng de mayonaise met het fijngemaakte ei, de gehakte sjalot, de kruiden, de augurkjes en de kappertjes. Breng op smaak met peper en zout

In deze video tonen we stap voor stap hoe je tartaarsaus maakt

Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo’s.

De lekkerste recepten met verse tartaarsaus

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen