Recept
Mosterdsaus
Een klassieke mosterdsaus past zowat overal bij: bij vis, bij groenten, bij een stukje varkensvlees...
bereiding
-
1
Maak een roux met de boter en de bloem. Voeg de melk toe samen met de azijn waarin de mosterd werd losgeroerd. Kruid eventueel bij en werk verder af met de bieslook.
bereiding
-
1
Maak een roux met de boter en de bloem. Voeg de melk toe samen met de azijn waarin de mosterd werd losgeroerd. Kruid eventueel bij en werk verder af met de bieslook.
Wat zit er in jouw koelkast?
Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.
Of een ander recept?
Gerelateerde Artikels
Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!
Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.
Uitschrijven is op elk moment mogelijk |
Privacybeleid