Tagliatelle met mosterdsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikant

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola en schud goed droog. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel en snipper de knoflook.

  2. 2

    Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak de knoflook met de mosterdzaadjes 1 tot 2 minuten. Voeg er de paddenstoelen aan toe en stoof nog even mee (tot het vocht verdampt is). 

  3. 3

    Giet er de room bij, roer dan de mosterd door de saus. Breng op smaak met peper en zout. 

  4. 4

    Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Vermeng de tagliatelle en de rucola met de saus. Verdeel de pasta over warme borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola en schud goed droog. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel en snipper de knoflook.

  2. 2

    Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak de knoflook met de mosterdzaadjes 1 tot 2 minuten. Voeg er de paddenstoelen aan toe en stoof nog even mee (tot het vocht verdampt is). 

  3. 3

    Giet er de room bij, roer dan de mosterd door de saus. Breng op smaak met peper en zout. 

  4. 4

    Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Vermeng de tagliatelle en de rucola met de saus. Verdeel de pasta over warme borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.