Meest recente artikelen

Topper voor de feestdagen: luxe ingrediënten

Lekker chique

Topper voor de feestdagen: luxe ingrediënten Artikel

Mag het ietsje meer zijn tijdens feestdagen? Ga voor een extra feestelijk diner met een van deze vijf luxeproducten. Truffel, saffraan, champagne, pistachenootjes of veenbessen? Laat maar komen! Glamour verzekerd!

Wil je graag uitpakken met een luxemenu met deze topingrediënten? Dan is ons deluxe kerstmenu iets voor jou!

Truffels

Ze zijn niet goedkoop, maar ze ruiken en smaken heerlijk. Hét luxe-ingrediënt bij uitstek en lekker bij pompoen, kaas of een eitje!    

 

Save

Saffraan

De smaak van saffraan is vrij subtiel, maar de gele kleur geeft een warme gloed aan je gerechten. Heerlijk bij vis én in desserts.

Champagne

Bubbels zijn geweldig om de avond mee te starten, maar tillen ook je feestmenu naar een hoger niveau. Lekker in saus of in een verfrissende sorbet.

 

Pistaches

Hun geweldige groene kleur zorgt meteen voor een feestelijk effect aan tafel, maar pistaches smaken zo mogelijk nog beter dan ze eruit zien! Lekker in salades, als vulling voor rollades of bij gebak en patisserie.

Veenbessen

Veenbessen zijn een echt feestingrediënt. Ze passen zowel in zoete als hartige gerechten en geven meteen kleur aan je borden.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen