Recept

Dunne lende met kroketjes en boontjes in een prosciuttojasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt de boontjes ook warm serveren. Laat de rucola dan weg en zet de pakketjes nog enkele minuten onder de ovengrill.

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet ze af en spoel ze meteen onder ijskoud water. Verdeel de boontjes samen met een handvol rucola in 8 pakketjes en wikkel elk pakketje in een plakje prosciutto.

  2. 2

    Wrijf de dunne lende in met olijfolie en kruid het vlees met peper en zout. Gril het vlees naar smaak, verpak het in aluminiumfolie en laat het nog even rusten. Verhit de friteuse voor op 180°C en bak de kroketjes goudbruin en krokant.

  3. 3

    Snij het vlees in plakjes en serveer het met de kroketjes en de boontjes. Werk het gerecht af met een takje rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Dunne lende met kroketjes en boontjes in een prosciuttojasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!