Pappardelle met boschampignons, rauwe ham en truffelolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met boschampignons, rauwe ham en truffelolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mag het nog chiquer? Werk de pasta dan af met flinterdunne plakjes verse witte of zwarte truffel.

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon. Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de uien. Rist de tijm. Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Voeg de boschampignons toe en roerbak ze krokant en bruin. Voeg de tijm en een druppeltje truffelolie toe. Kruid met peper en een beetje zout.

  2. 2

    Kook de pappardelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en meng ‘m meteen met de boschampignons. Stort de pasta in een grote schaal en werk af met de rauwe ham en de extra tijm. Voeg eventueel nog een likje truffelolie toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon. Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de uien. Rist de tijm. Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Voeg de boschampignons toe en roerbak ze krokant en bruin. Voeg de tijm en een druppeltje truffelolie toe. Kruid met peper en een beetje zout.

  2. 2

    Kook de pappardelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en meng ‘m meteen met de boschampignons. Stort de pasta in een grote schaal en werk af met de rauwe ham en de extra tijm. Voeg eventueel nog een likje truffelolie toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.