Meest recente artikelen

Trend: de tafelbarbecue

Grillen aan tafel

  • Deel dit artikel:
Trend: de tafelbarbecue Artikel

Wij houden van een zomerse barbecue, maar wat wel vervelend is, is dat je niet bij je gasten kunt zijn. Met een tafelbarbecue is dat verleden tijd: je grilt aan tafel én kunt gemakkelijk meebabbelen.

Heb je geen grote tuin, maar wel zin om te barbecueën? Dan is een tafelbarbecue de ideale oplossing voor jou. Schuif met z’n tweeën of met vrienden gezellig aan tafel en de zomeravond kan beginnen!

Tafelbarbecues zijn veilige en handige kleine barbecues, meestal zonder onderstel, die je op tafel neerzet zodat je aan tafel kunt grillen. Geen heen- en weergeloop dus tussen de barbecue en de tafel, én je kunt alle gesprekken met je gasten volgen. Net zoals bij gewone barbecues, kun je kiezen uit diverse modellen op houtskool, gas of elektriciteit.

Lotus grill tafelbarbecue Libelle Lekker Shop

Ook in de Libelle Lekker Shop bieden we een tafelbarbecue aan. De Lotus Grill houtskoolbarbecue beschikt over een ingebouwde ventilator. Daardoor is hij snel gebruiksklaar en kun je de temperatuur goed regelen. Bovendien wordt de buitenste schaal nooit heet: extra veilig voor aan tafel, dus. Je krijgt er een handige draagtas bij, zo kun je je barbecue ook gewoon meenemen naar je picknickbestemming, bijvoorbeeld. Of je nu enkel een balkon hebt, een terras of een grote tuin, met de Lotus Grill kun je altijd en overal barbecueën. Je kunt het toestel zelfs gewoon op tafel zetten. En, ook een plus, het grillrooster en binnenste schaal mogen in de vaatwasser!

Honger van gekregen? Deze recepten maak je op je tafelbarbecue

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen