Gegrilde varkenslapjes met tomatensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde varkenslapjes met tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Haal de blaadjes van de takjes tijm.

  2. 2

    Doe de tomaten samen met de sjalot in een brede kom en doe er een scheutje olijfolie en wittewijnazijn naar smaak bij tot alles net onderstaat. Voeg er peper, zout en de Provençaalse
    kruiden aan toe. Schep om. Laat een halfuur trekken in de koelkast.

  3. 3

    Snij het vlees in grote stukken, kruid ze met peper en zout, en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi ze met tijm en gril ze kort op de barbecue tot ze goudbruin zijn.

  4. 4

    Leg het varkensvlees op de tomatensalade en serveer. Lekker met zuurdesembrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Haal de blaadjes van de takjes tijm.

  2. 2

    Doe de tomaten samen met de sjalot in een brede kom en doe er een scheutje olijfolie en wittewijnazijn naar smaak bij tot alles net onderstaat. Voeg er peper, zout en de Provençaalse
    kruiden aan toe. Schep om. Laat een halfuur trekken in de koelkast.

  3. 3

    Snij het vlees in grote stukken, kruid ze met peper en zout, en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi ze met tijm en gril ze kort op de barbecue tot ze goudbruin zijn.

  4. 4

    Leg het varkensvlees op de tomatensalade en serveer. Lekker met zuurdesembrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.