Kippenbout met kruidenvulling en gegrilde groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippenbout met kruidenvulling en gegrilde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk knapperig

bereiding
  1. 1

    Doe de verse kruiden in de blender, samen met de parmezaan, 1 el olijfolie, peper en zout. Mix fijn.

  2. 2

    Spoel de groenten en snij ze in stukken. Halveer de champignons. Doe ze samen in een aluminium barbecueschaaltje en meng ze met 3 el olijfolie, de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  3. 3

    Maak het vel van de bouten voorzichtig los en stop er de kruidenmix tussen. Maak ze weer dicht met een prikker.

  4. 4

    Bestrijk de bouten met olijfolie en gril ze gaar. Gril ook de groenten gaar en serveer ze met de kip. Werk het gerecht eventueel nog af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de verse kruiden in de blender, samen met de parmezaan, 1 el olijfolie, peper en zout. Mix fijn.

  2. 2

    Spoel de groenten en snij ze in stukken. Halveer de champignons. Doe ze samen in een aluminium barbecueschaaltje en meng ze met 3 el olijfolie, de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  3. 3

    Maak het vel van de bouten voorzichtig los en stop er de kruidenmix tussen. Maak ze weer dicht met een prikker.

  4. 4

    Bestrijk de bouten met olijfolie en gril ze gaar. Gril ook de groenten gaar en serveer ze met de kip. Werk het gerecht eventueel nog af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.