Meest recente artikelen

Dit kun je doen met een restje pannenkoeken

Gooi die restjes niet weg!

Dit kun je doen met een restje pannenkoeken Artikel

Een beetje ambitieus geweest met je hoeveelheid pannenkoeken? Gooi de restjes niet weg. Je kan er nog heel wat lekkere dingen mee doen!

Ontbijt

Pannenkoeken als ontbijt, dat is een zaligestart van je dag. Serveer ze met yoghurt of ricotta, vers fruit en wat honing of agavesiroop. Of maak de kinderen extra blij door ze in een leuke vorm te presenteren.

Lunch

Maak van je restje pannenkoeken eens een hartige pannenkoek. Smeer er een frisse roomkaas op (type Philadelphia), beleg met gerookte zalm en bieslook of veldsla en rol op als een wrap. Wedden dat al je collega’s jaloers zullen zijn?

Vieruurtje

Stapel je overige pannenkoeken op elkaar en maak een pannenkoekentaart! Leg een pannenkoek op een bord, smeer er een laagje mascarpone en/of confituur met (diepvries)bosvruchten op en leg er weer een pannenkoek op. Herhaal tot alle pannenkoeken op zijn. Ook lekker met choco en banaan (en hagelslag).

Diner

Pannenkoeken als avondeten? Ja hoor! Vul ze met een hartige vulling. Met een eenvoudig roomsausje zit je altijd goed! Bak bijvoorbeeld paddenstoelen met knoflook en rozemarijn, of ga voor gestoofde prei met garnaaltjes. Na enkele minuten voeg je room en peper en zout toe. Laat een beetje inkoken en vul er de pannenkoeken mee.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen