Recept

Boekweitpannenkoekjes met peer, witloof, spek en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrij genieten van hartige pannenkoekjes.

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren op met het zout en de bloem en voeg er geleidelijk aan de melk aan toe tot je een glad beslag hebt. Laat het beslag even rusten.

  2. 2

    Maak intussen de puren en de witloof schoon en snij in reepjes. Karamelliseer de reepjes witloof en peer in een klontje boter. Kruid met peper, zout en een snuifje suiker.

  3. 3

    Bak de spekreepjes krokant en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Bak de pannenkoeken in wat hete boter. Beleg met het witloof, de peertjes, het gebakken spek en dunne reepjes kaas. Vouw de pannenkoek dicht. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boekweitpannenkoekjes met peer, witloof, spek en kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!