Meest recente artikelen

Hartige pannenkoeken om duimen en vingers bij af te likken

Foodie File

Hartige pannenkoeken om duimen en vingers bij af te likken dossier

Zin in pannenkoeken? Ook als lunch of avondmaal kunnen hartige pannenkoeken perfect. En met onze recepten zijn ze helemaal onweerstaanbaar!

Zin in pannenkoeken? Waarom maak je eens geen hartige pannenkoeken in plaats van zoete? Met wat groenten, hesp, kaas of garnalen kunnen ze perfect als lunch of avondmaal. Wedden dat je alleen maar blije gezichten ziet aan tafel?

We weten al langer dat jullie gek zijn op zoete pannenkoeken. Maar geloof ons; ook hartige pannenkoeken zijn echt het proberen waard. Hoe je het beslag maakt? Net zoals dat van een klassieke pannenkoekLaat wel de suiker en ook eventuele zoete toevoegingen zoals vanillepuddingpoeder uit het recept. Je maakt je pannenkoek vooral hartig door wat je erop legt, maar dat smaakt beter op een niet te zoete pannenkoek. Pak je het graag origineel aan? Verwerk eens groenten in je beslag. Hier vind je enkele heerlijke recepten.

Wist je trouwens al dat je ook hartige muffins, cupcakes en wafels kunt maken?

Ontdek hier alles over hartige pannenkoeken

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen