Meest recente artikelen

Mosselsaus maken: klaar in 1-2-3

Lekker eenvoudig!

Mosselsaus maken: klaar in 1-2-3 Artikel

Het mosselseizoen is aangebroken en daar willen we met volle teugen van kunnen genieten. Maar hoe maak je eigenlijk die heerlijke mosselsaus? En welke sauzen zijn er nog meer lekker bij mosselen? Nodig je vrienden alvast uit want hier vind je de ultieme recepten!

De ene heeft liever mosselen natuur, de ander gaat voor mosselen in witte wijn. Hoe dan ook is het leuk om er een heerlijk sausje bij te serveren. Mosselsaus maken is heel eenvoudig. Je hebt er enkel mosterd, mayonaise en een beetje van het kookvocht voor nodig.

Ga je zelf aan de slag met deze video

Geen mosseltjes zonder een heerlijke mosselsaus. En die kun je heel eenvoudig zelf maken! In deze video leer je stap voor stap hoe je 't best aanpakt.

Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo's.

Het ultieme recept voor mosselsaus

Wil je dit recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

 

Warme sauzen bij mosselen

Heb jij liever een warme mosselsaus? Ga dan voor bijvoorbeeld lookroom of mosselen op Provençaalse wijze: die sauzen worden na de bereiding over de mosselen gegoten.

De lekkerste mosselgerechten

Het enige dat je nog te doen staat, is een heerlijk mosselgerecht op tafel toveren zodat je de mosselen is die topsaus kan dippen! Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen