Gegratineerde mosselen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegratineerde mosselen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke zomerse tapa. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de peterselie en knoflook fijn in een blender. Voeg het broodkruim en parmezaan toe en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Voeg zoveel olijfolie toe tot je een kruimelige pasta bekomt.

  3. 3

    Open de mosselen en verwijder de bovenste schelp.

  4. 4

    Verdeel de peterseliecrumble over de mosselen en leg ze op een ovenplaat. Bak gedurende 10 minuten of tot alles mooi gratineert. Lekker als aperitiefhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de peterselie en knoflook fijn in een blender. Voeg het broodkruim en parmezaan toe en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Voeg zoveel olijfolie toe tot je een kruimelige pasta bekomt.

  3. 3

    Open de mosselen en verwijder de bovenste schelp.

  4. 4

    Verdeel de peterseliecrumble over de mosselen en leg ze op een ovenplaat. Bak gedurende 10 minuten of tot alles mooi gratineert. Lekker als aperitiefhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.