Recept

Mosselen in tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke variant op de klassieker met ui, selder en frietjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de uien in fijne ringen.

    Plet de teentjes knoflook.

    Pel de tomaten en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Stoof de uiringen aan in 2 eetlepels olijfolie. Doe er de geplette teentjes knoflook en de tomatenblokjes (of 1 middelgroot blik tomatenblokjes) bij en de droge witte wijn. Schep goed om.

  3. 3

    Voeg er de mosselen aan toe. Kruid met peper uit de molen. Laat 3 tot 5 minuten hevig koken onder deksel. Schud na een paar minuten om en om (zoals altijd als u mosselen kookt).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mosselen in tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!