Wok met scampi's en kokosmelk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wok met scampi's en kokosmelk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit Thailand

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel ze met koud water. Hou apart.

  2. 2

    Bak de scampi’s kort en krachtig aan in pikante olie, haal ze uit de wok en hou ze warm.

  3. 3

    Pel de knoflook en hak fijn. Maak de asperges en de peultjes schoon. Snij het citroengras grof.

  4. 4

    Bak de knoflook, gember, citroengras, asperges en peultjes kort aan in de hete wok. Voeg currypasta toe naar smaak en bak even mee. Blus met de vissaus en kokosroom en voeg de limoenblaadjes toe. Laat 5 minuten sudderen.

  5. 5

    Voeg de scampi’s en de voorgekookte noedels toe en roer om. Bestrooi net voor het serveren met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel ze met koud water. Hou apart.

  2. 2

    Bak de scampi’s kort en krachtig aan in pikante olie, haal ze uit de wok en hou ze warm.

  3. 3

    Pel de knoflook en hak fijn. Maak de asperges en de peultjes schoon. Snij het citroengras grof.

  4. 4

    Bak de knoflook, gember, citroengras, asperges en peultjes kort aan in de hete wok. Voeg currypasta toe naar smaak en bak even mee. Blus met de vissaus en kokosroom en voeg de limoenblaadjes toe. Laat 5 minuten sudderen.

  5. 5

    Voeg de scampi’s en de voorgekookte noedels toe en roer om. Bestrooi net voor het serveren met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.