Visstoofpotje met kokosmelk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Visstoofpotje met kokosmelk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een visschotel met een Aziatisch tintje.

bereiding
  1. 1

    Spoel de vis onder stromend water en dep droog. Pel en pers de knoflook. Bestrooi de vis met zout en de knoflook, schenk het limoensap erover en laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Maak de rest van de groenten schoon, snij de paprika’s in reepjes en de tomaten, zonder de pitjes, in blokjes.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uiringen toe en fruit glazig.

  4. 4

    Voeg de paprikareepjes, kokosmelk, rijst en bouillon toe. Laat 10 minuten zachtjes koken. Leg dan de vis met de marinade en de tomatenblokjes erbovenop. Laat afgedekt nog 8 à 10 minuten koken, tot de vis gaar is.

  5. 5

    Werk af met een plukje koriander en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de vis onder stromend water en dep droog. Pel en pers de knoflook. Bestrooi de vis met zout en de knoflook, schenk het limoensap erover en laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Maak de rest van de groenten schoon, snij de paprika’s in reepjes en de tomaten, zonder de pitjes, in blokjes.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uiringen toe en fruit glazig.

  4. 4

    Voeg de paprikareepjes, kokosmelk, rijst en bouillon toe. Laat 10 minuten zachtjes koken. Leg dan de vis met de marinade en de tomatenblokjes erbovenop. Laat afgedekt nog 8 à 10 minuten koken, tot de vis gaar is.

  5. 5

    Werk af met een plukje koriander en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.