Frambooskokospudding
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambooskokospudding

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers in een potje

bereiding
  1. 1

    Doe de tapioca in een kommetje, giet er kokend water bij en laat 10 minuten wellen.

  2. 2

    Verwarm de kokosmelk met de room en de suiker. Voeg er de tapioca aan toe. Laat 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen tot de tapioca doorzichtig is. Haal van het vuur en laat afkoelen. Is de pudding te dik, doe er dan een beetje water bij.

  3. 3

    Spoel de frambozen, hou er enkele apart. Mix de rest van de frambozen en zeef ze. Breng op smaak met de honing en het citroensap en schep goed om.

  4. 4

    Verdeel de frambozencoulis over 4 mooie glaasjes. Lepel er een laagje pudding over. Werk af met wat frambozen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de tapioca in een kommetje, giet er kokend water bij en laat 10 minuten wellen.

  2. 2

    Verwarm de kokosmelk met de room en de suiker. Voeg er de tapioca aan toe. Laat 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen tot de tapioca doorzichtig is. Haal van het vuur en laat afkoelen. Is de pudding te dik, doe er dan een beetje water bij.

  3. 3

    Spoel de frambozen, hou er enkele apart. Mix de rest van de frambozen en zeef ze. Breng op smaak met de honing en het citroensap en schep goed om.

  4. 4

    Verdeel de frambozencoulis over 4 mooie glaasjes. Lepel er een laagje pudding over. Werk af met wat frambozen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.