Bruschetta met gerookte paling en tuinboontjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met gerookte paling en tuinboontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Blancheer de tuinbonen en verwijder het dunne vliesje. Meng de gehakte kruiden en de knoflook met de plattekaas. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  2. 2

    Snij het brood met een kleine dresseerring in zes mooie rondjes en rooster ze. Snij de paling in hapklare stukken.

  3. 3

    Bestrijk de bruschetta met de plattekaas. Beleg met een stukje paling. Werk af met de tuinbonen, plukjes kervel en goudblaadjes. Besprenkel met olijfolie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Blancheer de tuinbonen en verwijder het dunne vliesje. Meng de gehakte kruiden en de knoflook met de plattekaas. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  2. 2

    Snij het brood met een kleine dresseerring in zes mooie rondjes en rooster ze. Snij de paling in hapklare stukken.

  3. 3

    Bestrijk de bruschetta met de plattekaas. Beleg met een stukje paling. Werk af met de tuinbonen, plukjes kervel en goudblaadjes. Besprenkel met olijfolie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.