Meest recente artikelen

Tophack: zo maak je je wafelijzer makkelijk schoon

Makkelijker dan je denkt!

  • Deel dit artikel:
Tophack: zo maak je je wafelijzer makkelijk schoon Artikel

Wafels bakken is altijd dolle pret, maar het wafelijzer weer schoonmaken, da's andere koek ... Gelukkig hebben wij dé hack om 't met minimale inspanningen weer helemaal proper te krijgen.

Betrap je jezelf er soms op dat je ‘t wafelijzer expres niet bovenhaalt, omdat je bij de gedachte aan wafels bakken alleen al nachtmerries krijgt van de opkuis achteraf? Je bent niet alleen. Wij vonden gelukkig een verbazend simpele hack die een wafelijzer schoonmaken verrassend simpel maakt. Het enige wat je nodig hebt is keukenpapier.

Zo doe je het

Als je klaar bent met wafels bakken, trek de stekker dan uit het stopcontact en laat je wafelijzer enkele minuten afkoelen. Als het niet meer heet is, leg er dan een vochtig stuk keukenpapier op en doe het toestel dicht. De stoom zal ervoor zorgen dat alle aangekoekte restjes moeiteloos loskomen. Na enkele minuutjes doe je ‘t wafelijzer weer open en kun je de resten gemakkelijk wegvegen. Klaar is Kees!

Vanaf nu dus elke zondag wafelbak?

Enkele van onze favoriete wafelrecepten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Meer keukenhacks vind je hier:

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.