• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Luchtige wafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zelfgemaakt zijn ze altijd lekkerder

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Werk met ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de eieren met de suiker en de vanillesuiker tot een luchtige massa.

  2. 2

    Zeef de zelfrijzende bloem en het aardappelzetmeel boven de deegkom en meng door het
    beslag. Voeg er de zachte boter bij en roer glad.

  3. 3

    Meng de melk met het bruisend water en roer tot een vloeiend beslag. Laat het beslag 1 u rusten.

  4. 4

    Verhit een wafelijzer tot stand 3 à 3,5. Breng wat olie met een borsteltje aan op het wafelijzer. Vul met het beslag en bak de wafels goudbruin.

  5. 5

    Laat de wafels volledig afkoelen op een rooster. Serveer met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Werk met ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de eieren met de suiker en de vanillesuiker tot een luchtige massa.

  2. 2

    Zeef de zelfrijzende bloem en het aardappelzetmeel boven de deegkom en meng door het
    beslag. Voeg er de zachte boter bij en roer glad.

  3. 3

    Meng de melk met het bruisend water en roer tot een vloeiend beslag. Laat het beslag 1 u rusten.

  4. 4

    Verhit een wafelijzer tot stand 3 à 3,5. Breng wat olie met een borsteltje aan op het wafelijzer. Vul met het beslag en bak de wafels goudbruin.

  5. 5

    Laat de wafels volledig afkoelen op een rooster. Serveer met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.