Meest recente artikelen

De favoriete recepten voor mosselen van de redactie

Ja, ook wij houden van mosselen!

De favoriete recepten voor mosselen van de redactie Artikel

Benieuwd wat de favoriete mosselrecepten van de Libelle Lekker redactie zijn?

Redactrice Charlotte: "Mijn favoriete mosselrecept, geen twijfel mogelijk: mejillones gratinados. Ik doe er nog extra koriander bij. Ik maak dit vaak als aperitiefhapje en da's gegarandeerd een goede eerste indruk maken :-)"

Redactrice Lisa: “Niets dat zo lekker samengaat als pastis en venkel, dacht ik. Tot ik er mosselen bij deed, zoals in dit recept. Héérlijke combinatie, ook al verwacht je het misschien niet op het eerste zicht.”

Redactrice Manon: “Deze mosselen doen mij denken aan de mosseltjes bij mijn bomma vroeger. Als het feest was, aten wij altijd mosseltjes met kruidenboter. Mijn zus en ik sopten dan met brood tot echt alle saus op was. Heerlijk!”

Redactrice Sofie: “Niks is lekkerder dan mosselen met witte wijn en peterselie! De room en boter laat ik zelf achterwege in het recept (die vervang ik wel door lekkere verse frietjes) maar de peterselie mag niet ontbreken. Heerlijk!”

Redactrice Greetje: “Mijn vader legde altijd mosselen als aperitiefhapje op de barbecue, gewoon natuur (op voorwaarde dat ze groot genoeg zijn en dus niet door de rooster vallen). Dat vond iedereen geweldig lekker en gezellig. Nu hij er niet meer is, zetten we zijn traditie verder. Zo is hij er altijd toch nog een beetje bij.”

Redactrice Sanne: “Ik eet zelf geen mosselen maar mijn vriend (een absolute roomliefhebber) is fan van deze mosselen met selder en room: nog een paar extra teentjes look erbij en hij is in de mosselhemel!”

Deze muntkleurige mosselpotten uit de Libelle Lekker Shop brengen kleur op tafel! Bestel ze nu.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen