Meest recente artikelen

Pannenkoeken bakken: zo doet Ilse dat!

  • Deel dit artikel:
Pannenkoeken bakken:  zo doet Ilse dat! Artikel

Een basisrecept met enkele extra tips van Ilse. Veel meer heb je niet nodig om zelf de allerlekkerste pannenkoeken te bakken! Hmmm...

De tips van Ilse:

“Ik voeg altijd 1 eetlepel vanillepuddingpoeder toe aan mijn pannenkoekenrecept.”

Het basisrecept bestaat uit:

  • 500 ml melk
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 3 eieren
  • 30 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker

“De lepel vanillepuddingpoeder zorgt niet alleen voor een zachte vanillesmaak maar ook voor een mooie kleur en een zachte textuur.”

Extra tip: klop een deel van de bloem eerst los met de eieren vooraleer je de melk en de suiker toevoegt. Zo krijg je geen klonters in je deeg! Bak je pannenkoeken tenslotte goudbruin in een beetje boter.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen