Meest recente artikelen

Pannenkoeken, da's altijd feest

Onze ideeën en recepten voor een geslaagd pannenkoekenfeest

Pannenkoeken, da's altijd feest dossier

Geef jij binnenkort een feestje? Of plan je een verjaardagsbrunch? Dan kunnen pannenkoeken niet ontbreken! Met deze tips en tricks scoor je gegarandeerd.

Om een verjaardag te vieren, om geld in het laatje te brengen voor een goed doel, of gewoon, omdat het lekker is: met pannenkoeken is het altijd feest. En met deze ideetjes nog veel meer!

Pannenkoeken op de plank

Geen kaasplank voor je feestje, maar een heuse pannenkoekenplank! Haal de grootste serveerplank in huis die je maar kunt vinden, en schik er kleine pannenkoekjes en allerhande toppings op. De pannenkoeken kun je tot net voor het serveren warm houden. Tip: begin met de toppings op je plank te schikken en leg maar als laatste de pannenkoekjes op de plank, zodat alles goed warm kan geserveerd worden.

Maak een pannenkoekenbar

Een beetje hetzelfde principe, maar zet pannenkoeken en toppings klaar op een leuk aangeklede tafel waar iedereen kan aanschuiven om z'n pannenkoek te beleggen. Spaart plaats op tafel en dus ideaal voor feestjes. Voorzie je veel gasten, maak dan meerdere bars op verschillende plaatsen.

https://www.instagram.com/p/CFpDvrdFAzL/

Nog feestelijker dan een pannenkoek? Een pannenkoekentaart!

Bak een flinke stapel pannenkoeken en stapel ze op elkaar met allerlei lekkers ertussen: ga voor chocomousse of voor confituur, voor slagroom of voor vers fruit. Nog even leuk afwerken bovenop en klaar is je pannenkoekentaart!

Of probeer een van de feestelijke ideetjes hieronder.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen