Blini's met pistachecrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Blini's met pistachecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kleine pannenkoekjes, wat is er lekkerder dan dat? Een ideaal dessert voor de feestdagen.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de melk en los er de gist in op.

  2. 2

    Splits de eieren. Meng de eidooiers met de bloem, suiker en vanillesuiker tot een luchtig geheel. Voeg het gistmengsel toe. Laat 1 uur rijzen.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.

  4. 4

    Smelt wat boter in een pan en lepel er met 2 koffielepels telkens wat beslag in. Bak de blini’s aan beide kanten goudbruin. Hou ze warm onder een keukenhanddoek.

  5. 5

    Meng de mascarpone met de pistachecrème en de poedersuiker. Meng de gehakte pistaches met de witte chocolade en de cranberry’s. Serveer in twee potjes bij de blini’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de melk en los er de gist in op.

  2. 2

    Splits de eieren. Meng de eidooiers met de bloem, suiker en vanillesuiker tot een luchtig geheel. Voeg het gistmengsel toe. Laat 1 uur rijzen.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.

  4. 4

    Smelt wat boter in een pan en lepel er met 2 koffielepels telkens wat beslag in. Bak de blini’s aan beide kanten goudbruin. Hou ze warm onder een keukenhanddoek.

  5. 5

    Meng de mascarpone met de pistachecrème en de poedersuiker. Meng de gehakte pistaches met de witte chocolade en de cranberry’s. Serveer in twee potjes bij de blini’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.