Meest recente artikelen

Gezonde desserts: de beste recepten en tips om jou te inspireren

Verwen jezelf en je gasten!

Gezonde desserts: de beste recepten en tips om jou te inspireren dossier

Een gezond dessert? Dat kan! Maar hoe begin je eraan, en welke recepten vallen altijd in de smaak? Ontdek het in dit dossier.

Heb jij na je eten ook altijd nog een plekje vrij voor een nagerechtje? Vaak grijpen we dan naar zoete, suikerrijke en/of vette desserts, maar een dessertje kan écht ook gezond zijn! En nee, dat hoeft niet duur te zijn of lang te duren. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je een gezond dessertenbuffet samenstelt, hoe je gezonde pannenkoeken bakt en welke mooie, gezonde desserts in glaasjes je zoal kunt maken. Kortom: in dit dossier verzamelen we onze beste tips en recepten voor gezonde desserts.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen.

Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang.

Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Gezonde desserts: variaties op klassiekers

Tips voor een extra lekker en gezond dessert

Gezonde desserts: inspiratie à volonté

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen