Meest recente artikelen

De kerstklassieker van redactrice Jolien

Nostalgisch met een eigentijdse toets

  • Deel dit artikel:
De kerstklassieker van redactrice Jolien Artikel

Benieuwd welke recepten onze culiredactrices op tafel toveren voor kerst? Jolien kiest voor een echte klassieker waar ze, typisch Jolien, haar eigen draai aan geeft.

Jolien: “Als ik echt heel eerlijk ben, scoor ik het meest met… zelfgemaakte vol-au-vent! Ik koop biologische kip van de beste kwaliteit, trek zelf bouillon die ik uren laat sudderen, haal bladerdeeggebakjes bij een goede bakker en om het extra feestelijk te maken, maak ik het niet met Parijse champignons maar met een mengeling van bospaddenstoelen. Nostalgie met een eigentijdse toets.”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:
Alles over Jolien Hens

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.