Meest recente artikelen

Het kerstmenu van webredactrice Rien: een partyproof menu voor vrienden

Let's get this party started

Het kerstmenu van webredactrice Rien: een partyproof menu voor vrienden Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van webredactrice Rien, die met kerst wel houdt van een leuk feestje met vrienden.

Rien: "Naast de traditionele familiefeesten, vier ik kerst ook steevast met mijn vrienden. We maken er dan een gezellig feest met veel eten van, om nadien de tafels aan de kant te schuiven en onze dansbenen uit te zwieren. Geen chique gedresseerde borden en ingewikkelde recepten voor ons, wel gerechten die je gezellig met z'n allen kan delen. Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte bladerdeeghapjes of tapas om te starten en een grote pot (vegetarische) vol-au-vent als hoofdgerecht. Verder kies ik voor een kerstmenu dat je makkelijk op voorhand klaarmaakt, zodat ik niets van de avond mis."

 

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Hapje

Laten we eerlijk zijn: met kerst kijken we toch vooral uit naar de lekkere hapjes? Mijn vrienden en ik kunnen niet genoeg krijgen van krokante bladerdeeghapjes, gevulde broden, lekkere dips,… Daarom maak ik extraveel hapjes en slaan we het voorgerecht gewoon over.

Hoofdgerecht

Dessert

Bij dit dessertje hoort natuurlijk ook een affogato deluxe ;-).

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen