Lepeltaart met cranberry's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lepeltaart met cranberry's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor lepeltaart met cranberry's is lekker, makkelijk, goedkoop en perfect voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier.

  2. 2

    Smelt de boter en de chocolade au bain-marie.

  3. 3

    Klop de eieren met de suiker licht en romig, tot het volume verdubbeld is. Roer er het chocoladebotermengsel en de cranberry’s door. Zeef de bloem boven het beslag en meng.

  4. 4

    Giet het beslag in de bakvorm. Bak de taart 20 tot 25 minuten in het midden van de oven, tot de bovenkant knapperig is en de binnenkant de textuur heeft van chocolademousse.

  5. 5

    Laat lichtjes afkoelen en werk naar smaak af met poedersuiker. Zet de taart in het midden van de tafel, geef iedereen een lepeltje en aanvallen maar!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier.

  2. 2

    Smelt de boter en de chocolade au bain-marie.

  3. 3

    Klop de eieren met de suiker licht en romig, tot het volume verdubbeld is. Roer er het chocoladebotermengsel en de cranberry’s door. Zeef de bloem boven het beslag en meng.

  4. 4

    Giet het beslag in de bakvorm. Bak de taart 20 tot 25 minuten in het midden van de oven, tot de bovenkant knapperig is en de binnenkant de textuur heeft van chocolademousse.

  5. 5

    Laat lichtjes afkoelen en werk naar smaak af met poedersuiker. Zet de taart in het midden van de tafel, geef iedereen een lepeltje en aanvallen maar!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.