Pull apart bread
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pull apart bread

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit hapje is zo simpel als het maar kan zijn, maar lékker!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter op een laag vuurtje. Pel en pers de knoflook en doe samen met de peterselie bij de boter. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij het brood om de 2 cm in volgens een rasterpatroon en lepel telkens wat van de boter tussen de inkepingen.

  3. 3

    Verdeel de rozemarijn, lente-uitjes en geraspte kaas in de insneden in het brood.

  4. 4

    Borstel de rest van de boter over de korst, strooi er de parmezaan over en zet het brood 15 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is. Serveer en laat iedereen er stukjes van trekken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter op een laag vuurtje. Pel en pers de knoflook en doe samen met de peterselie bij de boter. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij het brood om de 2 cm in volgens een rasterpatroon en lepel telkens wat van de boter tussen de inkepingen.

  3. 3

    Verdeel de rozemarijn, lente-uitjes en geraspte kaas in de insneden in het brood.

  4. 4

    Borstel de rest van de boter over de korst, strooi er de parmezaan over en zet het brood 15 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is. Serveer en laat iedereen er stukjes van trekken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.