Meest recente artikelen

Zo maak je zelf instant noedelsoep

Makkelijk, snel & gezond

  • Deel dit artikel:
Zo maak je zelf instant noedelsoep Artikel

Neem je graag een gezonde lunch mee naar het werk, maar wil je eens iets anders dan een salade? Dan is deze instant noedelsoep iets voor jou. Je kan 'm makkelijk op voorhand maken en op het werk hoef je enkel nog koken water toe te voegen.

Geen zin in boterhammen als lunch? Neem dan eens een lekkere instant noedelsoep mee naar je werk. En dan bedoelen we geen zout en flauw exemplaar uit de supermarkt, maar een zelfgemaakte. Het is gezond, makkelijk en snel op voorhand te maken en op je werk hoef je alleen nog maar kokend water toe te voegen.

Zo maak je zelf instant noedelsoep

  • Neem een propere (goed afsluitbare) weckpot en vul deze onderaan met smaakmakers naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan miso, sojasaus, een lepeltje groentebouillonpoeder, gember,…
  • Vul de pot aan met fijne wortellinten (die kan je makkelijk maken met een dunschiller), spinazie, champignons (in plakjes) en wat lente-uitjes.
  • Vul de pot verder aan met rijst- of glasnoedels. De soep is nu klaar om mee te nemen naar je werk, school,… Bewaar ‘m in tussentijd wel in de koelkast.
  • Tijd om te lunchen? Vul de bokaal op met kokend water, dek ‘m af en laat 4 minuten rusten. Roer de soep daarna goed om en je heerlijke noedelsoep is klaar! Je kan de soep uit de pot eten of ‘m in een diepe kom gieten. Smakelijk!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen