Noedelsoep met visballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Noedelsoep met visballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk kruidig soepje uit Thailand, klaar in 30 minuten!

bereiding
  1. 1

    Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de vis in blokjes en doe ze samen met de chilipeper, het maïszetmeel, de currypasta en het ei in een blender. Mix tot een gladde massa. Schil de gember en snij in reepjes.

  2. 2

    Breng in een diepe pan de bouillon aan de kook. Voeg de gember en teriyakisaus toe. Laat op zacht vuur 5 minuten koken.

  3. 3

    Halveer de mini-paksoi. Rol kleine balletjes van het vismengsel. Voeg de balletjes toe aan de soep en laat 5 minuten zachtjes meekoken. Schep de mie en paksoi in kommen en schenk de hete bouillon met visballetjes erover. Werk af met extra fijngesneden rode peper, lente-ui en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de vis in blokjes en doe ze samen met de chilipeper, het maïszetmeel, de currypasta en het ei in een blender. Mix tot een gladde massa. Schil de gember en snij in reepjes.

  2. 2

    Breng in een diepe pan de bouillon aan de kook. Voeg de gember en teriyakisaus toe. Laat op zacht vuur 5 minuten koken.

  3. 3

    Halveer de mini-paksoi. Rol kleine balletjes van het vismengsel. Voeg de balletjes toe aan de soep en laat 5 minuten zachtjes meekoken. Schep de mie en paksoi in kommen en schenk de hete bouillon met visballetjes erover. Werk af met extra fijngesneden rode peper, lente-ui en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.