Krijg je met Pasen de familie over de vloer? Dan wil je het liefst van al rustig samen tafelen. Deze paasrecepten kun je (bijna) helemaal vooraf klaarmaken. Klaar om te genieten?
Hapjes
Veel hapjes kun je vooraf al volledig bereiden. Denk aan typische paasingrediënten zoals (kwartel)eitjes. Dit zijn twee originele suggesties.
Voorgerecht
Een koud voorgerecht of een soepje kun je volledig vooraf klaarmaken en hoef je alleen nog te serveren. Als je dat in een glaasje doet, wordt het meteen extra feestelijk.
Hoofdgerecht
Een gebraadje (lamsbout of kalfsgebraad bijvoorbeeld) kun je makkelijk op voorhand maken, net zoals een stoofpotje. Je hoeft het dan alleen nog op te warmen (in de oven op 160°C, afgedekt met aluminiumfolie) en te serveren met wat groenten en kroketjes of aardappelgratin erbij. Ook met vogelnestjes heb je niet veel werk: je maakt ze vooraf klaar en bakt ze de dag zelf af in de oven.
Dessert
Ook de meeste desserten kun je makkelijk van tevoren klaarmaken. Of je nu gaat voor een luchtige mousse of een stevig gebak, het kan allemaal.
Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!