Flinterdunne aardappelgratin
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Flinterdunne aardappelgratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie eet dat nu niet graag?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij plakjes van de parmezaan. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Spoel de aardappelen en snij ze met de mandoline in dunne plakjes.

  2. 2

    Smelt de boter en meng de aardappelschijfjes met de boter, tijm, peper en zout.

  3. 3

    Beboter een ovenschaal in en leg hierin de aardappelschijfjes dakpansgewijs op elkaar. Stop er af en toe een schijfje parmezaan tussen.

  4. 4

    Zet 40 tot 45 minuten in de oven op 185°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij plakjes van de parmezaan. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Spoel de aardappelen en snij ze met de mandoline in dunne plakjes.

  2. 2

    Smelt de boter en meng de aardappelschijfjes met de boter, tijm, peper en zout.

  3. 3

    Beboter een ovenschaal in en leg hierin de aardappelschijfjes dakpansgewijs op elkaar. Stop er af en toe een schijfje parmezaan tussen.

  4. 4

    Zet 40 tot 45 minuten in de oven op 185°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.