Meest recente artikelen

4 x kindvriendelijk kerstmenu

Kidsproof kerst

4 x kindvriendelijk kerstmenu Artikel

Tijdens de feestdagen wil je scoren met je menu. Ook bij de kinderen! Wij stelden vier lekkere (en makkelijke) kerstmenu's samen waar ook de kinderen van zullen smullen.

Met Kerstmis wil je je gasten verwennen met een heerlijk feestmenu. En hoewel oesters, kreeft, truffel en andere luxeproducten voor kerst overheerlijk zijn, gaan deze er bij je jongste gasten meestal niet zo vlot in. Zij zien liever andere dingen op hun bord. Deze 3 kidsproof kerstmenu's zijn makkelijk te maken, superlekker en 100% fun.

Kerstmenu 1

Save

Kerstmenu 2

 

Kerstmenu 3

Kerstmenu 4

En wat drinken ze erbij?

Met kerst is het feest voor iedereen. Laat je kind dus ook genieten van feestelijke drankjes. Denk bijvoorbeeld aan kinderchampagne, mocktails of druivensap. Extra leuk wanneer je deze ook in feestelijke glaasjes of een echt wijnglas serveert.

Superfijn kerstfestijn

Een hele avond aan tafel zitten? Niet zo makkelijk voor kinderen! Zorg er dus voor dat de kinderen bezig kunnen blijven. Leg bijvoorbeeld een papieren tafelkleed, stiften en kleurtjes op de kindertafel. Zo kunnen ze hun tafel mooi versieren. Ook leuk: organiseer een échte kerstbingo. Klik hier voor meer uitleg en om hem gratis te downloaden.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen