Recept

Kaaskroketjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topklassieker bij uitstek

bereiding
  1. 1

    Maak een vrij dikke bechamelsaus met de boter, de bloem en de melk. Roer er de kaas door. Kruid met nootmuskaat en peper.

  2. 2

    Verdeel de massa over een grote ovenschaal (of bedek een bakplaat met aluminiumfolie) en zet een nacht in de koelkast.

  3. 3

    Vorm kroketjes van de opgesteven saus. Roer de eidooiers los in een kommetje. Doe de bloem en het paneermeel elk in een andere kom.

  4. 4

    Wentel de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door het paneermeel. Frituur ze in 3 tot 5 minuten goudbruin op 170°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaaskroketjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!