Kaaskroketjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaaskroketjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topklassieker bij uitstek

bereiding
  1. 1

    Maak een vrij dikke bechamelsaus met de boter, de bloem en de melk. Roer er de kaas door. Kruid met nootmuskaat en peper.

  2. 2

    Verdeel de massa over een grote ovenschaal (of bedek een bakplaat met aluminiumfolie) en zet een nacht in de koelkast.

  3. 3

    Vorm kroketjes van de opgesteven saus. Roer de eidooiers los in een kommetje. Doe de bloem en het paneermeel elk in een andere kom.

  4. 4

    Wentel de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door het paneermeel. Frituur ze in 3 tot 5 minuten goudbruin op 170°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak een vrij dikke bechamelsaus met de boter, de bloem en de melk. Roer er de kaas door. Kruid met nootmuskaat en peper.

  2. 2

    Verdeel de massa over een grote ovenschaal (of bedek een bakplaat met aluminiumfolie) en zet een nacht in de koelkast.

  3. 3

    Vorm kroketjes van de opgesteven saus. Roer de eidooiers los in een kommetje. Doe de bloem en het paneermeel elk in een andere kom.

  4. 4

    Wentel de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door het paneermeel. Frituur ze in 3 tot 5 minuten goudbruin op 170°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.